Händelser 2021

Januari 2021

Arbete i ateljén hemma i bostaden på Olsätersgatan i Karlstad. Pandemin har haft det goda med sig att det blivit rutin att gå till ateljén och köra ett arbetspass varje dag. Det har känts bra att ”hålla på” även de dagar när inspirationen varit låg. Lusten växer när arbetet pågår. 

Maj 2021

Temanumret av Värmländsk Kultur handlade om Mangskog. Omslag och karta med illustrationer av byggnader som återfinns i artiklar i tidskriften. Mycket nostalgi!

Maj 2021

Det blev en bricka med motiv från byggnader i Mangskog. Uppdraget att illustrera ett temanummer av Värmländsk Kultur ledde till en fortsättning med tryck och design av en bricka.

Maj 2021

Nya brickan med blomstermotiv från Åstorps Gård Handelsträdgård är färdig och presenteras i ett av växthusen.

Juni 2021

Nu är det färdighängt på Sahlströmsgården. Vi är nöjda och glada över att få visa målningar i de fina lokalerna.

Juli 2021

Vernissage i galleriet Stalleriet på Sahlströmsgården. Stor hängningsyta och fina väggar att spika och placera målningar på. Många besökare hittade till Utterbyn och nu gläds alla över att pandemin släpper taget och vi kan mötas igen.

Juni 2021

Boksläpp och utställning med bilder ur boken MORGONDAGAR. Johanna Boes håller i trådarna för underhållningen på Café Slusswakten vid kanalen i Karlstad.

Juni 2021

Nu är den nya bardisken på Café Slusswakten klar att invigas. Jonathan Boes har byggt bardisken med svängt hörn, som på hans gitarrer. Fariba och Johanna gläds åt utskänkningstillståndet.

Juli 2021

 Medverkan på sommarutställningen på Segerfors Kvarn i Rackstad. Färgtryck ur boken MORGONDAGAR. Bokförsäljning och visprogram.

Ateljéfredag tillsammans med Irma (barnbarn) som gillar färg och form. När vi går lös på en stor duk och målar tillsammans, då stannar tiden och vi glömmer bort att äta. 

Nytt tryck med motiv från Karlstad. Skyline med CCC-huset, gamla seminariet, gamla badhuset, Alsters Herrgård och flera av båtarna som ligger i hamnen.

Kommentar

Kommentar

Kommentar